Ən əsası isə xoşagəlimli bir dadı var və rahat istifadə olunur.
Lazım olanlar:
Gündə 3 dəfə hər yeməkdən 1 saat sonra bitkiləri toz formada qatıqla qarışdırıb qəbul etmək lazımdır.
Bitkilər üyüdülüb, dərhal istifadə olunsa daha faydalıdır.
Qarışım, şəkərdən başqa, yüksək xolesterini aşağı salır, antioksidantdır (xərçəngin müalicə və profilaktikasında istifadə oluna bilər), qaraciyər piylənməsindən və köpdən əziyyət çəkənlər üçün də faydalıdır.
Yan təsirləri
Qarışım azca qəbizlik verə bilər, əgər qəbizlik versə yarım çimdik şaxtagülü bitkisinin qurudulmuş və üyüdülmüş köklərindən qarışdıra bilərsiniz./faktxəbər